Mihai Bravu DeLuxe Apartments

 La doar 7 min de mers pe jos pana la metrou Mihai Bravu și la 10 minute de Parcul Tineretului, MIHAI BRAVU DELUXE APARTMENTS este un imobil cu regimul de inaltime D+P+6E cu vedere si acces direct din Splaiul Unirii, ce va cuprinde un numar total de 148 de apartamente, dintre care 106 apartamente de 2 camere și 42 apartamente de 3 camere. Toate apartamentele sunt decomandate, cu bucatarie inchisa, balcoanele sunt deschise, compartimentari interioare si exterioare din caramidă de tip Porotherm, structura beton armat, contorizate individual. Termen de predare: 30.03.2020, comision 0%.

148 apartamente

Shopping si timp liber

  • 5 minute cu masina de Mall Vitan, Kaufland si Auchan Vitan
  • 7 minute pe jos pana la Lidl
  • 10 minute pe jos pana la parc Tineretului

180 locuri parcare

Transport

  • 7 minute pana la statia de metrou Mihai Bravu
  • 2 minute pana la statia RATB 124 si 223

Dotari standard

N

Gresie

N

Usi interioare

N

Instalatii electrice

N

Baie utilata

N

Locuri parcare subterane

N

Faianta

N

Usa intrare

N

Instalatii sanitare

N

Balcon deschis

N

Locuri parcare supraterane

N

Parchet

N

Centrala termica si calorifere

N

Obiecte sanitare baie

N

Lifturi hidraulice

DELUXE APARTMENTS MIHAI BRAVU este un proiect adresat cu precădere clientelei pentru care timpul petrecut cu familia este foarte important şi depinde de proximitatea locuinţei faţă de mijloacele de transport în comun, a instituţiilor de învăţământ, a parcurilor şi zonelor de agrement, a centrelor de retail sau a pieţelor agroalimentare.

DELUXE APARTMENTS MIHAI BRAVU este situat la doar 300 m de Pasajul Mihai Bravu – Tineretului şi la mai puţin de 7 minute de mers pe jos de statia de metrou Mihai Bravu.

DELUXE APARTMENTS MIHAI BRAVU este amplasat la 10 minute de mers pe jos de parcul Tineretului şi la 10 minute distanta de Bucureşti Mall si Sun Plazza.

DELUXE APARTMENTS MIHAI BRAVU se află în acelaşi timp amplasat la mai puţin de 10 minute de mers pe jos de instituţii de învăţământ preşcolar, şcolar şi liceal, atat de stat, cat si private.

DELUXE APARTMENTS MIHAI BRAVU cuprinde 148 de apartamente de 2 şi 3 camere, complet decomandate, cu bucătării închise, balcoane deschise, și va dispune de locuri de parcare subterane şi supraterane pentru fiecare apartament din imobil, dar şi de spaţii verzi. Imobilul va fi dotat cu interfon şi lifturi hidraulice de 6 persoane de ultimă generaţie, silenţioase şi fiabile.

Structura de rezistenţă este proiectată în sistem structural dual, cu pereţi, stâlpi şi planşee cu plăci şi grinzi, realizate integral monolit. Imobilul va fi realizat pe fundaţie de tip radier general de 90 cm grosime.

Compartimentările exterioare, dar şi cele interioare se vor realiza integral din cărămidă de tip Porotherm (Wienerberger), având pereţi cu grosimea de 25 cm la exterior şi la interior între apartamente, respectiv de 15 cm grosime în interiorul apartamentelor.

Izolaţia exterioară va avea 10 cm grosime, protejat cu masă de şpaclu şi vopsea structurată.

Finisaje la cheie (gresie, faianţă, parchet, uşi interioare), clientul având posibilitatea de a alege din gama pusă la dispoziţie de către dezvoltator sau să îşi aducă propriile modele de finisaje.

Termen finalizare – 30.03.2020

Modalitati de plata

Preturi apartamente:

Preţurile apartamentelor sunt afisate pe pagina fiecarui apartament in parte.

Modalitati de plata: avans 25% sau 50%  din valoarea apartamentului la antecontract

k

Modalitatea de rezervare a apartamentului dorit:

  • 1000 EURO pentru rezervarea apartamentului dorit;
  • diferenţa pana la 25% sau 50% din valoarea apartamentului, cu antecontract notarial, in termen de 10 zile de la semnarea contractului de rezervare;
  • diferenţa din valoarea apartamentului la semnarea contractului de vânzare-cumpărare.

Se acceptă plata cu credit bancar (credit ipotecar), leasing imobiliar sau plata ”cash”.

Despre dezvoltator

Dezvoltatorii imobilului au o experienţă pe piaţa imobiliară acumulată de la începutul anilor 2000, cu peste 1000 de apartamente în mai mult de 40 de imobile de locuinţe executate doar în ultimii 8 ani.

Prohil Rezidenţial este numele sub care operează departamentul de vânzări imobiliare al societăţii Prohil Design SRL, proiectantul general al imobilului..

Prohil Rezidenţial are o experienţă de aproape 5 ani pe piaţa vânzărilor imobiliare, acţionând din anul 2008 pe piaţa serviciilor de proiectare.

Call Now Button